söndag 28 juni 2009

Herregud...

jag satt och läste igenom senaste inlägget och inser att det nog gick lite väl fort att skriva. Riktigt så usel är jag faktiskt inte till att stava, utan det är nog mest slarv för att det skall gå fort.

Liam fortsatte att vara dålig och i torsdags åkte vi in med honom, då fick jag varken i honom mat eller dryck och han kissa inget. Vi var på akuten i Lund och de konstatera att han hade mun och hals full med blåsor. Eftersom han inte lyckats kissa något under de timmar vi var på sjukhuset och han åt och drack som sagt inget i heller, så bestämde sig läkaren för att han skulle läggas in. Kristianstad var närmsta sjukhus som hade plats! Extremt roligt att ligga och köra till Kristianstad med en kille, som har fått nål i handen (så att dem kunde sätta drop när vi kommit fram). De satte bedövningssalva på händer och fötter för att kunna sätta en nål, salva skulle sitta 1,5 timme. Under den tiden började mammas påg att dricka och han åt en halv giffel! Jag och sköterskan kom överens om att strunta i att åka och chansa med att åka hem.

Efter detta så blev han bara piggare och piggare och nu finns det inga spår av att han varit sjuk, förutom morfar som nu har ont i sin mun!

Så i morgon bär det av till jobb igen, sista veckan innan semestern. Om man nu kan kalla det semester att passar hundvalpar.

Någon som är sugen på en schäfervalp, så finns det några till salu!

Godnatt och på återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar