onsdag 25 november 2009

Hur hinner man?
Ja jag ber om ursäkt att jag inte skrivit om min resa till USA, men jag fattar verkligen inte vart tiden tar vägen. December brukar vara en hektisk månad, men det har fasiken November också varit. Jag hinner inte med, samtidigt som jag gillar att ha fullt upp.

Jo jag hann ju med att åka till USA, men det var lite med vemod som jag åkte eftersom Liam var dålig. Men väl iväg så hade jag drygt 24 timmar framför mig på resande fot. Väl framme var jag hur trött som helst och deckade relativt fort i sängen. Kl 05.00 (Los Angeles tid) vakna jag och var klarvaken, inte en chans att kunna sova mer! Hm hur lyckas man, när man inte sovit på ett helt dygn?

Första dagen spenderade jag till att promenera runt, gick till Disney down town. Mysigt och stämningsfullt! Avslutade dagen på hotellrummet med en middag på rummet. Somna inte en minut senare än 21, var hur trött som helst. Dag två spenderade jag på Disneyland, helt underbart. Först blev jag lite besviken, men allt eftersom så förändrades mitt intryck, allt är så MÄKTIGT. Avslutade dagen på disneyland med att åka flumrider, sen så var det bara att gå hem, även om jag inte hade åkt allt, jag var genom våt, men rolig var den.

Avslutade kvällen med en middag med mannen, god amerikansk spareribbs...mums. Detta var också min första gång jag blev erbjuden en "doggybag". Men hallå, det går inte att äta upp en portion i USA.


Dagen efter spenderade jag och mannen på Disneyland, där vi tog oss tid och åkte det vi kände för. Vi var båda två väldigt nöjda till slut, även om man inte kan rekomendera att åka "forsen" till sist, då man blir VÄLDIGT blöt där med. Så det blev till att inhandla en ny tröja. Kvällen avslutades med julparaden, middag (ännu en gång blev jag erbjuden en "doggybag") och sist men inte minst fyrverkeriet, nice!På lördagen hämtade vi ut vår hyrbil och begav oss till en outlet utanför Hollywood. Riktigt kul att köra dit, först ser man den ena snygga bilen efter den andra, sen kommer skyskraporna, mäktigt är ju bara ordet. På outletten fick vi handlat och handlat, till börsen och fötterna var slut :) Men ändå så blev det inte sååå mycket till mig...Barnen och mannen fick nog mest...

Söndagen fortsatte äventyret och vi körde först till Santa Monica Pier, gick på stranden ut på piren och shopande på gågatan...Efter det så körde vi vidare till Hollywood Bulevard och kolla på stjärnorna. Så häftigt säger jag bara! Fick även sett Hollywodskylten, är ju ett måste. Kvällen avslutade vi på Universal studios och Hardrock café (ja ytterligera en "doggybag").

Sen så var det dax för avfärd, vi sa adjö till varandra på Los Angeles flygplats och sa hej till varandra på Kastrup.

Ja det var lite av min resa, oförglömlig för mig, obetydlig för andra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar