lördag 30 oktober 2010

Hur blev det såhär?

Det kan man undra, vi som pratade så mycket om att vi skulle hålla ihop i vått och torrt...Vi och våra barn skulle växa upp tillsammans...Vad hände? Vem är det som bestämmer? Vad gjorde jag? Frågorna är många och jag har nu insett att jag kommer aldrig att få svar på dem...Men det är helt ok, välj den vägen du och du skall få se vad du går miste om en vacker dag ångrar du dig!

Lille Liam, 3 år....Vad hände? Det var ju igår som vi låg på sjukhuset och oroligt väntade på din operation...Du var då 4 dagar gammal när de utförde ingreppet som räddade ditt liv...Kirurgen som utförde detta underverk är jag evigt tacksam...Hoppas han vet hur underbar han är!

Liam har för tillfället EN idol och det är ingen mindre än Zlatan! Igår fick han packet som innehöll benskydd, och det första han säger när han ser dem är...Sådana har Zlatan! Nästa packet innehöll fotbollstrumpor, och gissa vad killen säger? Ja precis, sådana har Zlatan...Och så tredje paketet innehöll fotbollsskor och då var ju lyckan total.

Vänner och familj uppvaktade Liam igår eftersom pappa åkte till USA idag..En hel del återbud in i det sista blev det, men så är det väl såhär på hösten...

På måndag ska jag lämna de två trollen till Lena (barnens faster), som så underbart offrar en veckas semester på mina barn, för att jag skall kunna åka till USA och spendera ett par dagar med mannen i detta fantastiska land...

Bus eller godis på er alla!

P.S glöm inte att ställa om klockan i natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar